Wordpress reader Feed not showing feature image

  • Author
    Posts
  • #74375

    jamesgielow
    Member

    Please help! I illustrated this blog post myself and it took forevs! When I look at it in the Reader, an arbitrary youtube video is showing as the feature instead of my awesome drawing! How can I fix this?

    Here’s the post in question.

    http://mindyourdirt.com/2015/04/19/au-revoir-gopher-tried-and-true-ways-to-get-rid-of-gophers/

    yours,
    James

    The blog I need help with is mindyourdirt.com.

    #74461

    anarieldesign
    Theme Author

    Hi James,

    please contact the WordPress.com support about more info on this topic as this isn’t in relation with the theme. You can find more info about this topic here: https://en.forums.wordpress.com/topic/featured-image-not-displaying-in-reader?replies=8

    All the best,
    Ana

    #74462

    jamesgielow
    Member

    Thanks Anna! Sorry, I assumed it was theme related but it makes sense to contact WordPress.

    Thanks for getting back to me. Yet again :)

    Yours,
    James

    #74500

    anarieldesign
    Theme Author

    Hi James,

    no problem. I found this topic: https://en.forums.wordpress.com/topic/featured-image-not-displaying-in-reader?replies=8 about the same issue, maybe it will be helpful or you can contact the WordPress.com to ask them about.

    All the best,
    Ana

    #74549

    jamesgielow
    Member

    I tried the tips in that topic, but they didn’t really apply to me. Thanks for your help though. Is there actually a wordpress support? I always get directed to the forums and have posted there but received no feedback?!?! There doesn’t appear to be live chat with premium members at all. I know this isn’t your responsibility at all, but maybe you have some experience.

    Where exactly does one go for WordPress customer support?

    you’re the best Anna, thanks again for your continued help and feedback!

    yours,
    James

    #74621

    anarieldesign
    Theme Author

    Hi James,

    i’ll contact them today to ask about it so that i know about this issue in the future if someone will need the same thing. Will write you back asap.

    All the best,
    Ana

    #74649

    anarieldesign
    Theme Author

    Hi James,

    i checked this with the WordPress.com team and this is the answer i got:
    “I checked on this with our team that works on the Reader, and it looks like when there is a video in the post, that’s what gets pulled in as the media displayed in the Reader that the user is referring to. Since there was a video included the post, that’s what is displaying in the Reader.”

    Hope this helps a bit.

    All the best,
    Ana

    #74650

    jamesgielow
    Member

    Thanks Ana! Although it appears that they are just describing the issue. When a man is drowning, it’s best to not describe the water ;)

    The reader will automatically select either a video or a gallery before a feature image. I can see it doing it if no feature image is present, but the feature image should be the default. It’s intent is even it’s name.

    Do you have any contact info for WordPress support? I couldn’t find anything other than the forum, and no one has replied to that.

    Silly reader feed, do as you’re told!

    Thanks again for helping.

    #74656

    anarieldesign
    Theme Author

    Hi James,

    unfortunately i can’t help with it as this isn’t in relation with the theme.

    You can contact them via Forum or here: https://en.support.wordpress.com/contact/

    Hope this helps a bit.

    All the best,
    Ana

The topic ‘Wordpress reader Feed not showing feature image’ is closed to new replies.