Videos displayed in wrong format

  • Author
    Posts
  • #102053

    bcornphotography
    Member
    Original poster

    Dear Team,

    When I purchased and set up the Blog everything worked fine. But now I recognized that the existing video posts are displayed wrong:
    If the format “video” is chosen for a post the videos are displayed in a narrow bar. Both at the main page – which displays all the posts – as well as in the post itself. If I change the format to “standard” the videos are displayed correctly. (But that does not work for my blog)

    I guess this came with an update of the theme?

    Please help quickly as I should send the page to some important contacts. Moreover I guess this happened on other blogs as well because I did not change anything but the theme did itself…

    Best regards,
    Bree

    The blog I need help with is: passionate-about.com

    #102260

    maharzan
    Theme Author

    Hi Bree,

    Which theme are you using? It looks like you posted on the wrong forum.

    Thanks,
    Chandra

    #102267

    bcornphotography
    Member
    Original poster

    Hi Chandra

    Sorry, the support chat sent me to this forum as they could not solve the problem.

    I think the theme is named HIVE but not for sure as I can’t find it anywhere in my admin.

    Thank you
    Bree

    #102272

    kathrynwp
    Staff

    Looks like you found the Hive forum so I’m closing this thread:

    https://premium-themes.forums.wordpress.com/topic/videos-displayed-in-wrong-format-1

The topic ‘Videos displayed in wrong format’ is closed to new replies.