trouble with image posts when trying to scroll through

  • Author
    Posts
  • #11166

    cookinandshootin
    Member
    Original poster

    we are having an issue with the posts.
    everything is working just fine, but when you click on an image, it takes
    you to a black screen, with the one image only.

    we have 1 post that when you click on an image, it takes you to a white
    page where you can arrow click through all the images in the post.
    if you click on an image within this screen, it then takes you to the full
    size on a black screen. (this is what i would like to recreate)

    there is actually a sample like this on the anthem site. but its built into
    the page – which i’d like to know how to do this as well.

    we have created all our posts the same way (at least i think so). so i
    cannot figure out why these new ones are going to a black screen & seem to be skipping the white screen with the clickable arrows to scroll through the images.
    please let me know how to get them to function with the arrows.

    The blog I need help with is: cookinandshootin.com

    #11287

    andyadamscp
    Member

    Hey there,

    I think we can sort this out! When you insert an image into your post, you’re given an option to select the URL for the image link. You’ll want to choose “Attachment Post URL”:

    Then, click “Insert into post” and you’ll be set! Let me know how that goes!

The topic ‘trouble with image posts when trying to scroll through’ is closed to new replies.