Theme not diplaying correctly

  • Author
    Posts
  • #35369

    nosmalllife
    Member
    Original poster

    My theme is not displaying right. I bought this theme for 75 dollars and when you look at there is something wrong. https://meganreablog.wordpress.com/. I paid a lot of money for this theme and am wondering why it is displaying like this?

    The blog I need help with is meganreablog.wordpress.com.

    The blog I need help with is: meganreablog.wordpress.com

    #35460

    sillyandrea
    Theme Author

    Hi! I had a look at your site – can you be more specific?

    Themes do not look exactly like the demo site out of the box. The content (posts, images in posts) come from your blog, not the theme itself.

    There is theme specific documentation here for setup:
    https://premium-themes.forums.wordpress.com/topic/pretty-young-thing-documentation?replies=1

    #35461

    nosmalllife
    Member
    Original poster

    Thanks so much for your reply. I actually looked through your previous posts on the forum and discovered that if I undid the automatic header widgits, that it solved the problem, so thank you! Now, I’m trying to disable the “hearts.” I checked the box and for some reason its not applying.

    #35462

    sillyandrea
    Theme Author

    Clear your browser cache and reload the page. I see them gone now.

    #35520

    nosmalllife
    Member
    Original poster

    Hmm, they’re still there on my end. Can you tell me how to clear the browser cache?

    #35567

    sillyandrea
    Theme Author

    Usually a CTRL +R does it.

The topic ‘Theme not diplaying correctly’ is closed to new replies.