Slider images not showing up

  • Author
    Posts
  • #63702
    rogueideas1
    Member

    It worked the other day but now images featured for the slider post okay but don’t show up. Is there a better way of adding to the slider than adding as a post – it’s a tad confusing. Sometimes they show, sometimes not, sometimes with date, sometimes with word ‘IMAGE’ above… help! I’ve changed tag to ‘slider’ as ‘featured’ worked than didn’t and have saved images as 640×360 but this makes no difference. Am I doing this whole process wrong? The support document is ambiguous overall.

    The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

    #63890
    thelukemcdonald
    Theme Author

    Posts marked as featured will show up in the Hero Slider. These posts will need to have a featured image set, otherwise, nothing will show for the post other than the title, which can look like somethings wrong.

    If a post has a Standard post format, the post date and title will be displayed. However, any other post format will display that post format type. For example, if a post is set to be an “Image” post format, the format name “Image” will display in place of the date. The “Image” text is linked to the Image post format archive page.

    Overall, it sounds like you are doing things correctly. Make sure any post or page you’d like featured in the front page slider has a tag of “slider” and a featured image set.

  • The topic ‘Slider images not showing up’ is closed to new replies.