Search button in theme header broken?

  • Author
    Posts
  • #31421
    jheber
    Member

    Hello,

    I have a problem with the search button in the theme header. If I search for something from the homepage everything works fine. But if I am on a blog post page and try a search from there, it comes up with a 404 Page not found error. The regular search widget still works, so I’ve disabled the search box in the theme header. But is this a common problem, can it be resolved?

    The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

    #31532

    Hey there,

    Thank you for your question. I’d like to help.

    This isn’t a known issue but hope to further investigate a few things.

    Can you enable the search box in your theme header again and show me an example string you are using so I can further debug a few things and try to replicate the issue.

    Thanks!

    #31533
    jheber
    Member
    Original poster

    Hi Scott

    Thanks for the kind offer! I have enabled the header search again.

    If I type in a search from the main page, e.g. “peer” it works:
    http://allthatmatters.heber.org/?s=peer&x=-1084&y=-62

    If I go into any of my posts and type the same search into the header box, the URL is different:
    http://allthatmatters.heber.org/2013/06/09/atomic-identity-checks/?s=peer&x=-1084&y=-62

    It seems to me that the search doesn’t break out of the directory structure? Is that because I have a custom domain name? Anyway, I hope this helps.

    cheers
    Joerg

    #31646

    Hey Joerg,

    Strange, I’m unable to replicate this:

    Searching ‘peer’ here:

    http://allthatmatters.heber.org/

    and here:

    http://allthatmatters.heber.org/2013/06/10/double-blind-peer-review-at-nature-geoscience/

    Both bring up the same results.

    Can you try clearing your browser cache and trying again?

    Thanks again!

    Kind Regards,
    Scott

  • The topic ‘Search button in theme header broken?’ is closed to new replies.