Problems with VIDEO

  • Author
    Posts
  • #46945

    brandlabsagency
    Member
    Original poster

    Hello,
    I have seen many questions about this on the forum, but none have been me.

    I want to publish a post as video.

    The video is from VIMEO, thats I read is the only accepted format, so I’m good up here.

    When I create a new post, I’ve put the link of these 4 ways and has given me no results! Always in the video format for input.
    I also tried to link video and standard image formats, but neither worked.

    1) [vimeo http://vimeo.com/24196514%5D
    2) [vimeo 24196514]
    3) [vimeo http://vimeo.com/24196514%5D
    4) vimeo http://vimeo.com/24196514

    How can I get create a video input to display in the home of my site a Full Width visualization?

    Thank you very much.

    The blog I need help with is: brandlabsconcept.com

    #47039

    brandlabsagency
    Member
    Original poster
    #47045

    maharzan
    Theme Author

    Hi brandlabsagency,

    Can you just try https://vimeo.com/24196514 in the editor and see if that works? I am not sure of other options but just pasting the link should work.

    Thanks,
    Chandra

    #47046

    brandlabsagency
    Member
    Original poster

    Hi Chandra,
    Does not work.
    Now with that link nothing appears.
    Before appeared at least in the post.

    What can I do ???

    #47049

    maharzan
    Theme Author

    Yea, not sure why its not working now. I will have to check this properly. Thanks for your patience.

    #47051

    brandlabsagency
    Member
    Original poster

    Please do not forget me Chandra!
    I’ll wait and hope they can resolve it.
    I’ll have to change any settings of wordpress?
    Thanks!

    #47083

    maharzan
    Theme Author

    This is a tricky part. We are trying to get off normal WordPress rules to pull those videos and somehow its not working on all instances. We have been recommended to use WordPress rules (as it would function) but that will destroy the design we have opted for. If what we are trying doesn’t work, unfortunately, we will have to revert to the default functionality and this feature will have to go. It will take sometime. Thanks for your patience.

    #47086

    brandlabsagency
    Member
    Original poster

    Is not this false advertising?
    Because I bought a template showing me this option in the sample pictures and nowhere does it say that there are problems.

    In fact comes here and see that appears as part of the possibilities offered by the template: http://awesomedemo.wordpress.com/2013/08/04/axe/

    I am disappointed: (

    #47087

    brandlabsagency
    Member
    Original poster

    I do not have time to keep waiting.
    I will remove the content, it will be the best: (

    thanks

    #47090

    maharzan
    Theme Author

    Did you mark the post as video post format? I am trying to find out why its not working for you and as I tested on our test account, it seems to be working with the video link you sent. Here is a screenshot: http://awesomescreenshot.com/0d62fveiab

    In any case, if this isn’t working and if its not been more than 30 days that you bought the theme, you can always process a refund.

The topic ‘Problems with VIDEO’ is closed to new replies.