Problem with arrows/buttons

  • Author
    Posts
  • #151450
    wierzu
    Member

    Hi!

    I cannot solve the problem of lack of the buttons/arrows (on main video, in the navigation of projects, in the side menu for mobile etc.), now – I have visible just squares… :(

    And I don’t meant call-to-action button.

    I checked so many sites in this forum, but I couldn’t find the answer.

    Please for the help!

    #151567
    themetrust
    Theme Author

    Can you post a link to your site?

    #151630
    wierzu
    Member
    Original poster

    Hei again,

    it’s a development site now, i attach links to screenshots if it will be helpful
    or what i can do/check?

    it looks like the font for the icons is not loading (font awesome?) – i see just a square

    thanks for help!

    #151800
    themetrust
    Theme Author

    Is your site hosted on WordPress.com? Do you see the arrow on the Swell demo page? https://wordpress.com/theme/swell/setup

    If so, it could just be your dev environment. Once the site goes live, the arrow should show up.

    #151811
    wierzu
    Member
    Original poster

    https://arcticadvent.wp.monsterweb.no/
    it’s on wordpress, however not com – anyway arrows etc. should work now I think :(
    to check – it’s ‘Katie’ on both

    #151812
    wierzu
    Member
    Original poster

    and yes, I see arrows (on the first video on the main page, to go down), and I see also arrows and squares icon when you will go into projects – I see it on the demo, however it doesn’t work on my page now :(

  • The topic ‘Problem with arrows/buttons’ is closed to new replies.