Post formats are not working, only standard.

  • Author
    Posts
  • #41792

    blognovic
    Member
    Original poster

    When I’m trying to post an aside or a quote or a video following the steps in your demo the result is always the format standard. What can I do?

    The blog I need help with is: lifeisgreat0.wordpress.com

    #41913

    maharzan
    Theme Author

    Hi blognovic,

    I do see a aside post in your site so that seems to be working. Can you please tell me which post do you have the quote and video post formats so I can check what may be wrong? Did you select Quote or Video post format when creating the post?

    Thanks,
    Chandra

    #41914

    blognovic
    Member
    Original poster

    The aside post that you can see is from my former theme but when I tried to do a new one the result was a standard post. I selected quote and video and aside post format but nothing changes.
    The video is in a post called Kotor, my father’s city. I’ll post a new aside note called Note and a quote called Literature so you can see.

    #41915

    blognovic
    Member
    Original poster

    I already posted a quote and an aside in my blog so you can see what’s happening

    #41918

    blognovic
    Member
    Original poster

    Now that I posted a quote and an aside post I saw it worked all right

    #41920

    maharzan
    Theme Author

    Yea, it looks to be working now. Let me know if you have any more questions.

    #42031

    blognovic
    Member
    Original poster

    I will. Sorry for the inconveniences. Thank you for your help.

    #42033

    maharzan
    Theme Author

    No problemo! Cheers! :)

The topic ‘Post formats are not working, only standard.’ is closed to new replies.