Portfolio section compressed

  • Author
    Posts
  • #30126
    vivve
    Member

    Hi,

    I’ve found that the portfolio section is showing up compressed into the left at the bottom of our homepage. It’s a series of 5 photos we had wanted to highlight.

    It used to show up beautifully with the five centered across the page. We haven’t made any recent changes to our blog – is there a way for me to fix this?

    Our site is: vivianandpietro.com

    Thank you in advance!

    Vivian

    The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

    #30316
    sillyandrea
    Member

    it looks like it;s trying to show a full gallery and not single images attached to a series of posts, which is the intended process.

    What settings do you have on the widget itself?

    #30319
    vivve
    Member
    Original poster

    Thank you for your fast response!

    We have it set to show a page where we only have the 5 images called “Photo Gallery”
    – image size: featured (500×250)
    – image alignment: none
    – show page content
    no content character limit set
    More text: [Read More…]
    And nothing selected under “visibility”

    Thanks so much!

    Vivian

    #30320
    vivve
    Member
    Original poster

    Also – we have “genesis-featured page” in the Portfolio widget.

    #30325
    sillyandrea
    Member

    It’s designed to show the featured image from 5 different posts – not five images in one post.

    #30336
    vivve
    Member
    Original poster

    I see – thanks very much. I’ll try adjusting it accordingly.

    #30338
    vivve
    Member
    Original poster

    Hi,

    I’ve gone back to create new posts with images and initially it pulled the images in the large feature format; however, when I set to thumbnail or portfolio image size, nothing changes on the page. I tried removing the images all together by unselecting “Show featured image”; however, I’ve found that now all other changes aren’t saving through. I also tried removing the widget and adding it back on, and currently even the feature images aren’t showing up anymore (after I’ve reselected “Show featured image”. I’ve tried emptying my cache and viewing the site from different browsers – is there a possible bug with the widget or something I’m doing wrong?

    Thanks so much again in advance!

    #30353
    sillyandrea
    Member

    There’s no bug in the widget because the demo site uses the same copy fo the theme and it’s working. We also haven’t changed anything on it (that I know of).

    I’m seeing a different theme on your site now.

    #30354
    vivve
    Member
    Original poster

    You can disregard my last message – I figured out what happened. Thanks again!

  • The topic ‘Portfolio section compressed’ is closed to new replies.