"older posts" doesn't work with some catagories

  • Author
    Posts
  • #161175

    mopho007
    Member
    Original poster

    Hello,

    For some reason the “older posts” button only works on the main page and Category: Partnership News and adds more articles to scroll, but nothing happens with all my other categories? I tried removing all my custom CSS but that made no difference? An ideas?

    Thanks in advance :)

    The blog I need help with is: k12teachersallianceorg.wpcomstaging.com

    #161376

    ellenbauer
    Theme Author

    Hi there,

    I’m so very sorry for my late reply. I’ve just been checking on the issue. Could you let me know the following details:

    1. How many blog posts do you have published under ‘University Spotlight’ (https://k12teachersallianceorg.wpcomstaging.com/category/university-spotlight/)

    I want to test the issue on this category.

    2. Could you change the number of posts in your Settings/Reading in your WP-Admin or let me know how many posts you have set there?

    I wonder if maybe a plugin is interfering. Do you maybe have a plugin like ‘Lazy Loading’ active. Could you check if the issue is resolved once you temporary deactivate your plugins (just for testing purposes).

    Thanks so much for your patience.
    Best Regards,
    Ellen

    #161491

    mopho007
    Member
    Original poster

    Hello,

    I have made some progress. I have found if I tag an article to appear in the top slider from any category then “older post” button never loads the remaining articles for that category. Very strange. But once I remove the tag then that category works as it should loading more articles.

    this blog also has 5 articles with featured in the top slider on the home oage – wil also now load more more articles until I remove the “slider” tag https://k12teachersallianceorg.wpcomstaging.com/category/teacher-insights/

    thanks
    Jamie

    #161493

    mopho007
    Member
    Original poster

    Found the issue.

    Checking this box under Featured Content “Also display tagged posts outside the Featured Content area” fixed it. Which is odd since it they would still appear at the top of the blog section even if unchecked. Anyway, it seems to loading all the additional articles now as expected.

    Thanks for your tips and help. :)

    Jamie

    #161579

    ellenbauer
    Theme Author

    Hi Jamie,

    thank you so very much for your patience on this issue and for letting me know what the fix was. I will check this myself, I think I can add this to the documentation for others, so no one will run into the same issue.

    Thanks so much!
    Ellen

The topic ‘"older posts" doesn't work with some catagories’ is closed to new replies.