Homepage / Blod page loading

  • Author
    Posts
  • #143142

    Hello,

    I’ve noticed that when the homepage / blog page loads, it often loads wrong.

    – Either the posts overlap each other vertically.

    – And / Or they overlap the footer.

    Refreshing the browser seems to resolve the issue, but it doesn’t look good for visitors to our site.

    I’ve noticed this is chrome on my own computer and in IE (projected on a big screen!) on a stakeholder meeting.

    Is this a known bug?

    The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

    #143161
    whereisdevin
    Theme Author

    Hi. I’m seeing the issue on your site.

    I haven’t seen this bug before on the initial page load, but I believe it might be caused by the Jetpack Lazy Image Loading.

    Could you go to “Jetpack > Settings” then click on the “Performance” tab, and uncheck “Enable Lazy Loading for images”.

    Let me know if that resolves the issue. I’ll do some more testing and investigation on my end. Thanks for using the theme!

    #143676
    brwriting93
    Member

    Hey,

    I use your theme, too and I used to have the same problem, but your solution worked immediately. Thanks!

    #143838
    radliowa
    Member

    Our page has a similar problem in MSIE, Chrome, and Safari. Refresh works sometimes, but not always (especially in MSIE).

    I don’t find Jetpack settings anywhere. :(

    Any suggestions? Thanks!

    Our blog:
    https://internalmedicineiowa.org/

  • The topic ‘Homepage / Blod page loading’ is closed to new replies.