Gallery does not appear on homepage

  • Author
    Posts
  • #142123

    heroeadmin
    Member

    I created posts with gallery setting, adding a gallery type and a tiled gallery for another one. It shows nicely on the blog article, but does not appear on the homepage, but it should load instead of the featured image. But no featured image and no gallery either on the homepage, just an empty space below.

    What am I missing?

    #142211

    alinclamba03
    Member

    Hey,

    On the Blog Archive (homepage) you can see only the featured image, not galleries or tiled galleries.

    Alin

    #142324

    heroeadmin
    Member

    Hey Alin,

    It does should look like on the theme demo screenshot:
    https://i0.wp.com/theme.files.wordpress.com/2015/04/patch-thumbnail-desktop.jpg?ssl=1&w=735
    “It’s time to ride” post looks like a gallery.

    Also it says in the PATCH support page:
    “Gallery Post
    The gallery post format is similar to standard posts, except that the featured image is replaced with the first gallery image found in the post content. Learn more about working with Galleries and Slideshows.”

    But neither the first gallery image, neither the featured image appears :(

    Kati

    #142448

    alinclamba
    Theme Author

    Hi Kati,

    Sorry about that, now I see. Yes, this specific post you mentioned is using the Gallery Post format. Read more: https://en.support.wordpress.com/posts/post-formats/

    Alin

    #142507

    heroeadmin
    Member

    So in this case how can I get my gallery post to appear correctly on the homepage?
    It appears as a simple title, without any illustration.

    #142729

    alinclamba03
    Member

    Hi,

    All you need to do is creating that specific post using the Gallery Post Format.

    The provided link previously might help: https://en.support.wordpress.com/posts/post-formats/

    Give it a try and let me know how it went.

    Alin

The topic ‘Gallery does not appear on homepage’ is closed to new replies.