Front page (defaulted as displaying latest posts) not displaying all posts

  • Author
    Posts
  • #81305

    Hello,

    I have just changed my late theme to Connect, and also have set up my front page to display by default latest posts.

    However, in page 2 (of latest blog posts), there are two posts missing. Only the title appears and not hypertexted. You may see them emphasized in grey below the post entitled “Sunday Picture #27”.

    Also I would like to ask you what the little pen drawn at the side to each post is meant to be used, as they do not react to my mouse.

    The blog I am refering to is: http://www.teresasdreamscapes.com

    Thank you so much for your help.

    Teresa.

    The blog I need help with is teresasdreamscapes.com.

    #81555

    rezzap
    Staff

    Hi Teresa,

    I believe the issue is because you have the posts assigned to a different post format. For example, the two posts #25 and #26 are assigned to the ‘Image’ Post format, but the images are not set a featured images so they don’t display in your feed. You’ll need to either set the image as featured or change the format to standard.

    The little pen indicates which post format the post is assigned to. For example, the posts mentioned above are set to image so you notice a little ‘picture’ next to them, yet the other posts are standard so they have the little pen.

    Let me know if you need any more information on this.

    Thank you!

    Rebecca

    #81601

    Thank you so much, Rebecca!
    All sorted out now.
    All best,
    Teresa.

    #81606

    otjeremy
    Member

    We’re happy to help :)

The topic ‘Front page (defaulted as displaying latest posts) not displaying all posts’ is closed to new replies.