Featured Tabs Issue

  • Author
    Posts
  • #44677

    meddaka
    Member
    Original poster

    Featured Tabs in Home Top doesn’t display the content on the layout, just tabs titles. Is there a fix ?

    The blog I need help with is: cinafm.com

    #44893

    wc0206
    Member

    same for me

    #44931

    vinodlobo
    Member

    We are having the same issue at blog.learningupgrade.com.

    #44955

    dwinnick
    Member

    We are having the same problem with Featured Tabs not displaying content. We set up a temporary solution with another widget, but would like to go back to using Featured Tabs once it is fixed. Our blog is umbcbreakingground.wordpress.com. Has anyone found a solution? Thanks!

    #44974

    sillyandrea
    Theme Author

    We are aware of the issue and the developers are looking at it. Thank you for your patience.

    #44977

    matt113976
    Member

    Yeah, we are having the same issue over @ http://www.NortheastTurtle.com also. Thanks for looking into it! :-)

    #44983

    nathanrice
    Theme Author

    We are, indeed, looking into this. Our demo site works as expected, so there must be some unique feature that all the sites who are having the problem must all share.

    Can someone who is having this problem please upload a screenshot of the settings you have chosen for the Tabs widget? Perhaps some common setting will be the clue that points us to the cause of the problem.

    #44984

    meddaka
    Member
    Original poster

    I removed the widget couple of times and changed settings and links on it few times shortly after I posted about the issue. It worked fine since.
    You can check it out on http://www.cinafm.com

    #44985

    nathanrice
    Theme Author

    That must be it, then. There is some combination of settings that causes the widget to fail. Now, to just figure out what that combination is so I can fix whatever is wrong in the code :-)

    #44987

    matt113976
    Member

    I’ve tried every possible combination, and still does not work. Thank you for looking into it!

    #44992

    I’m experiencing this problem at my site, http://www.dallasdecoder.com.

    I tried cinafm’s approach (removing the widget, changing the settings) but it didn’t solve the problem.

    Also, I’ve noticed that when I’m logged into WordPress.com, the featured tabs display the content as usual. When I’m not logged in, only the tabs (and not the content) are visible.

    For now, I’ve stopped using the featured tabs widget. I really like this widget and the Modern News theme and hope you’re able to resolve this issue soon. Thanks for your efforts.

    #44993

    meddaka
    Member
    Original poster

    I remember I also noticed what dallasdecoder experienced with the “feature tab”. They used to appear with content when I was signed in. I also remember deleting obsolete posts that were connected to that widget. I’m confident the developer will fix that bug.

    #45040

    glennnelson
    Member

    I posted a question that I thought was related to the Home Top module, which I incorrectly called a widget. I just wanted to add my blog to this list, in case it helps troubleshooting.

    Like others, I see the tab only when logged in. I also tried changing the setting and deleting the tab, but to no avail.

    gnbuzz.com

    #45045

    sillyandrea
    Theme Author

    We’re really looking at this, but having a hard time reproducing it.

    #45046

    glennnelson
    Member

    Are you asking for repro steps, or do you think there is something unique to those of us experiencing this issue?

    #45047

    nathanrice
    Theme Author

    There is definitely something unique. Can some of you post screenshots of your widget settings so we can see if there is some common denominator?

    #45048

    glennnelson
    Member

    How does one post a screenshot here? I’m willing to provide a screenshot, but must point out that I made no changes to my blog that precipitated the resulted missing elements. I made a post, the widget was displaying the tabs; I came days back later, it was not being displayed. As with others, I can see the tabs when I am logged in.

    #45050

    nathanrice
    Theme Author

    You could just upload the screenshot to http://imgur.com/ and paste the link here, if that’s easier.

    #45051

    glennnelson
    Member
    #45053

    Hi,

    We are also having this issue with the Featured Tabs. Our blog is @ http://www.joonies.com

    Here’s a screenshot of the widget settings: http://imgur.com/cGDB7sK

    Would love some help on this!

    Thank you :)

The topic ‘Featured Tabs Issue’ is closed to new replies.