Featured Images Not Showing on Homepage

  • Author
    Posts
  • #118850

    Hi there,

    The four featured posts is enabled on my homepage however none of the images show up (even though all of the posts have featured images.)

    The areas where the images should be are still clickable and link to the corresponding page, but the images aren’t there.

    The blog I need help with is shanshandesigns.com.

    #118973

    nudgedesign
    Theme Author

    Hi!

    Thanks so much for pointing this out. I’ll try and get it fixed today.

    Stay tuned…

    Sonia

    #118992

    nudgedesign
    Theme Author

    Hi again,

    The issue should now be fixed. Thanks again for letting me know.

    It was a Chrome-specific issue that crept up with one of the last updates.

    Let me know if all is working for you.

    Thanks!

    #118993

    Hi!

    Thanks so much! It works perfectly now.

    #119015

    Hi, Sonia!

    I have the same problem with my blog: https://mmphotojumble.com/ Three of my four featured post are hidden, nevertheless they all have been there till now. There’s a huge gap towards Portforlio section. Please, help!

    Thank, Isabel

    #119016

    nudgedesign
    Theme Author

    Hi Isabel,

    The issue should be fixed. I am seeing your images.

    Can you tell me what browser you are using?

    Thanks.

    #119027

    Hi!

    I`m using Chrome and still can’t see the post. The mobile version is the same.

    #119029

    nudgedesign
    Theme Author

    Hi again,

    What version of Chrome are you using?

    #119034

    nudgedesign
    Theme Author

    Hi Isabel,

    I took a closer look at the mobile and did see an issue with Safari (and mobile Chrome). The problem should now be resolved.

    As for Chrome on desktop, can you tell me what version you are using as well as whether you are on Mac or PC? I’m not able to reproduce the issue on my end and it has been tested on a few computers. Maybe try refreshing your page.

    Thanks!

    Sonia

    #119036

    Hi, Sonia!

    Now everything is Ok with the desktop Chrome. Thanks a lot!

    Should I open new post for the mobile version, because it seems like there`s no theme at all.

    Have a nice day, I.

    #119067

    nudgedesign
    Theme Author

    Glad to hear everything is working on desktop.

    It looks like you’ve got the default WordPress.com mobile theme active on your site. Here’s some info on how to disable it:

    https://en.support.wordpress.com/themes/mobile-themes/#disabling-mobile-themes

    Hope that helps.

    Sonia

    #119145

    Now everything is perfect!

    Thank you so much, Sonia!

    #119160

    nudgedesign
    Theme Author

    That’s so great to hear. Glad I was able to help!

The topic ‘Featured Images Not Showing on Homepage’ is closed to new replies.