Featured images are not displayed

  • Author
    Posts
  • #100811

    heubergen
    Member

    Hi

    I have the issue that the featured image from my recent post (http://blog.z33.ch/2016/09/17/die-wahre-revolution-in-ios-10/) are not displayed even the image are 1000 pixels width and 800 pixels high.

    As this theme cost really much, I hope to get feedback soon, thank you :)

    Best Regards
    Patrick

    The blog I need help with is blog.z33.ch.

    #100949

    scottrrollo
    Theme Author

    Hey there, Patrick! So sorry to hear this.

    What happens when you upload a Featured Image from another post you know already works?

    Could you please try publishing a brand-new post, and see if you still have the same issue?

    Thanks!

    #100974

    heubergen
    Member

    Hi scottrrollo

    I tried to use an other image (that are displayed on a other posts successfully) for this post but that doesn’t work either.
    I can’t publishing new posts just like that as my reader would be upset, but I’ll try to use the image in my next post that I publish manually. I should give you a feedback till next week.

    Can you please investigate the issue in the meantime on your side? If there’s any information you need, please reply.

    #100981

    scottrrollo
    Theme Author

    Thanks for checking, Patrick!

    To get to the bottom of this issue for you, we need to do a bit of troubleshooting.

    Instead of publishing a post live, could you please try previewing a draft of a new post with this same Featured Image? Does that work?

    #101028

    heubergen
    Member

    Hi

    First I was confused by the wide and length, then frustated by the lack of good image edit apps but finally the image is now displayed after I create a new one.

    Still the theme doesn’t check the wide if you set it first wrong so I needed to create a new post in the past :) Maybe something you can fix in the future :)

    But thanks for the help!

    Best Regards
    Patrick

    #101063

    scottrrollo
    Theme Author

    So glad to hear this is now sorted out, Patrick! And thanks for sharing that feedback — noted.

    Let us know if anything else comes up.

The topic ‘Featured images are not displayed’ is closed to new replies.