Featured image not showing on posts

  • Author
    Posts
  • #71590

    benjiwakeham
    Member

    I have uploaded into the featured area, it has confirmed and displays everywhere within the CMS, expect for the actual site.

    The blog I need help with is benjiwakeh.am.

    #71890

    thelukemcdonald
    Theme Author

    Which post are you referring to so I can take a look?

    The featured image doesn’t display at all times, it depends upon the post format. Each post format displays differently with the image post format displaying the featured image on archive and single post pages.

    #71924

    benjiwakeham
    Member

    http://benjiwakeh.am/2015/03/12/who-decides-what-the-future-looks-like/

    This is the single post page, ideally I would like featured images to show on both the homepage and single post pages.

    #71936

    Hi, I am encountering the same problems. My featured images won’t show.

    #71937

    thelukemcdonald
    Theme Author

    The featured image doesn’t always show for posts. If you’d like to display the featured image on the homepage and single post page, the post format would need to be changed to an “Image”.

    I’ll add a ticket to our team tracking system and see if we can come up with a way to allow the featured image display to be set somehow. We need to keep backward compatibility in mind so featured images aren’t appearing suddenly for those who don’t want them.

    #71944

    benjiwakeham
    Member

    I have just started posting them inside the blog post.

    Ideally I want the header image to show above the title.

    Surely if people don’t want them to show, they don’t need to add a featured image?

    #71949

    thelukemcdonald
    Theme Author

    Thanks for the input. We’ll see what we can do.

The topic ‘Featured image not showing on posts’ is closed to new replies.