Feature Image on Home Page

  • Author
    Posts
  • #138582

    bngadm1n
    Member

    When I am in the ‘Customize’ area I can see my ‘Home page’ feature image display under the 3 boxes. But when I click ‘view site’ it is not there. All I see is the 3 boxes then the footer.

    Also is there a way to make that image a click through when I can get it displaying?

    My site is at https://theshorelineparkbeach.wordpress.com/

    The blog I need help with is theshorelineparkbeach.wordpress.com.

    #138744

    emilysuesrq
    Theme Author

    Hi there, when I view the site I see the three featured pages with featured images displaying as normal… have you gotten this resolved already?

    #138822

    bngadm1n
    Member

    Hi Emily.

    The problem is not the 3 featured pages it is the one that displays underneath them. I can see the image in the layout when I am in customizer but not when I view the site.

    #138962

    emilysuesrq
    Theme Author

    I see, thank you – I misunderstood the question before. So you are saying that your “Featured Page Bottom” is displaying on the back end, but not the front end? When I view the site, I see a featured page titled “Facilities” underneath the 3 featured pages.

    This is a Featured Page section, so first you will have to create and Publish a page with Featured Image applied. Double check to make sure that the page is Published. Then, designate this as the Featured Page Bottom within Customize > Theme Options > Home Page Template. Then, select that page within the Featured Page Bottom dropdown.

    If you’ve done this and are still having trouble, please let me know and we’ll troubleshoot further. Thanks!

    #139703

    lougriff
    Member

    Hello,

    Can I ask a question?

    I have got this far but the Featured page section which is great but it then doesn’t take me through to the page when I click on it as it does with the 3 featured images above. I can not work out what I am doing wrong. Can you help?

    #139723

    emilysuesrq
    Theme Author

    Hi @lougriff, can I please have a link to the specific page on your site where you’re having this issue? Thanks.

The topic ‘Feature Image on Home Page’ is closed to new replies.