Default Avatar

  • Author
    Posts
  • #67845

    Hi Avid,

    Firstly just quickly like to say thank you for fixing my glitchy video problem, everything is now working properly!!

    Unfortunately, I’ve managed to find another problem, this time it’s with the Default Avatar.

    Here is a post that shows the problem: http://mindbodychris.co.uk/2014/05/01/meditating-in-a-noisy-space-part-1/

    If you look at the bottom of the page, where the comments are listed. The Default Avatar (Mystery Person) shows, when I would like another Avatar (Identicon) to show.

    I have selected the Identicon option in Settings -> Discussion. But some some reason, this hasn’t registered in the external display.

    Other people’s accounts, that have uploaded photos as their display picture, works just fine and is not a problem. Example: http://mindbodychris.co.uk/2014/10/28/dalai-lama-practice-compassion/

    Please could you look into this for me?

    Thanks for your time!
    Chris

    The blog I need help with is mindbodychris.co.uk.

    #68056

    kathrynwp
    Staff

    Hi Chris, I just tested this, and it seems to be a problem specific to Avid, since other themes respect the Gravatar type you select under Settings > Discussion.

    I’ll report this to the theme developer so they can get it fixed up.

    #68062

    Thank you very much for taking a look at this!

    #68069

    kathrynwp
    Staff

    You’re welcome. We’ll keep you posted here.

    #68286

    Hi Avid,

    Haven’t heard from you in a while, just wondered how you were getting on with this problem that I’m having?

    Many Thanks
    Chris

    #68287

    kathrynwp
    Staff

    Hi Chris, we formally reported this issue to the Avid developers a while back and are waiting on them for a fix. Thanks for checking in.

    #68308

    sixhours
    Staff

    Howdy Chris,

    Just a note to say this should now be fixed. :)

    Cheers,
    Caroline

    #68309

    Many Thanks!

    Chris

The topic ‘Default Avatar’ is closed to new replies.