BROKEN header – please help!

  • Author
    Posts
  • #28820

    emtoshack
    Member
    Original poster

    Hi
    I am uploading a logo to my header and it is not appearing correctly. It used to be absolutely perfect. Now it is totally broken and looks terrible. Please, please help me!

    The problem: look here (www.emtoshack.com)

    1. The logo is appearing HUGE. I have no idea why. it is a small image.
    2. There is a strange blue ‘photo error’ icon appearing, as if from nowhere… dont know how to get rid of this. It looks absolutely terrible.

    Please help me!

    Emma

    The blog I need help with is: emtoshack.com

    #28976

    maharzan
    Theme Author

    Hi Emma,

    I see this in the HTML code

    <img src="http://emmatoshackphotography.files.wordpress.com/2013/03/cropped-emmatoshackphotography-logo.jpg" width="1050" height="1097" alt="">

    That clearly mentions the width and height. Not sure how that got in there. Was it working fine before? Did you change anything?

    If not, it might be a glitch. I will ask the Theme Team.

    Thanks,
    Chandra

    #28977

    maharzan
    Theme Author

    Ah, are you using that logo in your Appearance -> Header menu? If so, you might want to use it from Theme Options page. Wondering why it was so big.

    #28978

    emtoshack
    Member
    Original poster

    Ah got it! Thank you so so much!

    #28993

    maharzan
    Theme Author

    Great. :)

The topic ‘BROKEN header – please help!’ is closed to new replies.