Blog issue

  • Author
    Posts
  • #134110

    simonemobrien
    Member
    Original poster

    Hi there, I’m having some issues with setting up my blog and I was hoping for some assistance.

    – The alignment of my blog page is inconsistent with the rest of the pages (it is currently aligned left). I would like the copy to be centred (similar to the rest of the pages). How can I do that?
    – The feature image on my test blog post isn’t showing up when I click through to the post, can this be fixed?
    – I realise there are 3 posts appearing on my blog page currently that are not relevant and I would like to hide them. I tried making them private but I realise they are linked to my “speaking” section on my homepage. Can you assist?

    Thank you.

    The blog I need help with is: simoneobrien.com.au

    #134169

    scottrrollo
    Theme Author

    Hey there, Simone 👋

    Happy to help! I’m not actually seeing your site using Portfolio. Did you switch themes? If not, please share a link to the site you’re working on and I can help you with those three questions you have.

    Thanks!

    #134310

    simonemobrien
    Member
    Original poster

    Hi there, this is the link — https://simoneobrien.com.au/blog/

    I’m using the Port theme by ThemeTrust. I haven’t switch themes since I had the page set up. Appreciate your help.

    BTW, I managed to resolve the third point. Still need help on the first two, thanks!

    #134386

    scottrrollo
    Theme Author

    Got it! That’s actually not one of our themes — you’ve asked this question in the ‘Portfolio’ forum. Instead, please try opening this over in the ‘Port’ forum.

    Hopefully the guys from ThemeTrust can help you out 😀

The topic ‘Blog issue’ is closed to new replies.