Blog Display

  • Author
    Posts
  • #158748

    ipcsiteadmin
    Member

    The blog feed layout that I’m selecting is not matching what is showing up on the front end, and I cannot get my Elementor header to display. (https://inspired-psychiatric-care.com/inspired-blog/)

    I’m also unable to edit the layout of the blog post page and I’m running into issues with the margins not lining up. The blog title is not displaying either, and I wonder if this is because I’ve hidden the page titles using the custom CSS: .header-inner { display: none; } (https://inspired-psychiatric-care.com/blog/test-title/)

    I can provide screenshots if that’s in any way helpful.

    Thank you.

    The blog I need help with is inspired-psychiatric-care.com.

    #158790

    anhtnt
    Theme Author

    Hi,

    The blog feed layout that I’m selecting is not matching what is showing up on the front end, and I cannot get my Elementor header to display. (https://inspired-psychiatric-care.com/inspired-blog/)

    Probably you need to configure the template for the header to show on site-wide.

    I’m also unable to edit the layout of the blog post page and I’m running into issues with the margins not lining up. The blog title is not displaying either, and I wonder if this is because I’ve hidden the page titles using the custom CSS: .header-inner { display: none; } (https://inspired-psychiatric-care.com/blog/test-title/)

    I see Elementor is removing the theme’s wrapper “main” tag which has a class for the container. That’s why the margins are messed up. The blog title also need to be outputted via Elementor in the header, so the theme can’t control it.

    I’d suggest you asking the Elementor support for help. There might be some configuration in the Elementor header template that can fix the bug.

    #158801

    ipcsiteadmin
    Member

    Thank you! I’m still not clear on why the blog feed layout is not appearing correctly on the front end. I’m using a built in template (but I’ve also tried to start from scratch) to no avail. Instead of a two column layout with the blog feed on the left and the subscribe on the right, I’m getting the blog feed on the left (with a shadowed border around the right and bottom margins and missing some formatting details) and the navigation on the right. Are you able to see why this is happening?

    #158805

    ipcsiteadmin
    Member

    I ended up recreating the pages in Elementor which seems to have done the trick. Thanks for your help!!

The topic ‘Blog Display’ is closed to new replies.